17 - 18
Septembre
2024

Flanders expo

Beeuwsaert Construct

Beeuwsaert Construct

A propos

Beeuwsaert Construct ijzersterk in bedrijfsgebouwen

In 2004 richtten Didier en Jeroen Beeuwsaert samen Beeuwsaert Construct op. Toen al hadden ze allebei jaren ervaring in de bouw van industriële en agrarische gebouwen. Vandaag staan ze aan het hoofd van een bedrijf dat jong is en toch zo’n 180 projecten per jaar realiseert. Denk aan de bouw van stallen, staalconstructies, loodsen en koelruimtes, naast hangarbouw en de bouw van winkelruimtes, kantoorgebouwen en opslagplaatsen.

Vandaag geven Didier en Jeroen met Beeuwsaert Construct, staalfirma BSM en de Waalse firma Jean Simon 170 enthousiaste medewerkers werk in België en Noord-Frankrijk. De sleutel tot dit succes? Een gezonde dosis ondernemingszin, een no-nonsenseaanpak , een ijzersterk bouwteam en een nauw contact met partners en klanten. Beeuwsaert Construct, dat is de kracht van snelheid, flexibiliteit en kwaliteit, gebundeld in een familiebedrijf. Een groeiend bedrijf met een vooruitstrevende visie en innovatieve ingesteldheid.

Het team van Jeroen en Didier bestaat uit ervaren en enthousiaste mensen die jouw project nauwkeurig uitwerken, aangevuld met een team van vaste onderaannemers. De eigen ontwerp- en studiedienst, de afdeling die instaat voor afbraakwerken en funderingen, het atelier en de montage- en afwerkingsploeg vormen samen een sterke ploeg, die een bedrijfsgebouw realiseert waar je trots op mag zijn.

Dankzij de vakkennis, de nauwgezette opvolging van elk dossier, de kwaliteitscontrole en de communicatie binnen het team en tussen de projectopvolger en de bouwheer, slagen we erin zowel eenvoudige constructies als complexe en omvangrijke bedrijfsgebouwen snel en goed te realiseren.

Beeuwsaert Construct is een referentie in prefabbouw, en kan na 18 jaar terugblikken op een heel geslaagd parcours, met meer dan 2000 realisaties. Wij blijven groeien en bouwen, ook aan de toekomst.

Door het behalen van het EN-1090 certificaat kunnen we elke gefabriceerde staalstructuur een CE-markering meegeven.

Actualités

Offres d'emploi

Projectleider

Je staat in voor de opmaak en het beheer van de algemene planning van de werf en de volledige uitwerking van het project. Je behoudt de controle over je team van interne en externe medewerkers en zorgt ervoor dat het volledige project binnen het vooropgestelde budget en binnen de vooropgestelde termijn gerealiseerd kan worden. Je rapporteert aan de projectmanager.
Je staat in voor de volgende taken
Leiden van werfvergaderingen
Opvolging van de uitvoeringsplannen en fasering van de werken
Communicatie en overleg met betrekking tot de planning, budgettering en kwaliteit
Coördineren en aansturen van de uitvoerders van de werken
Opstellen van het eindafrekeningsdossier

Jouw profiel
Je bent in het bezit van een diploma industrieel ingenieur, professionele bachelor bouwkunde of gelijkwaardig door ervaring.
Je werkt nauwkeurig, efficiënt en taakgericht
Je communiceert vlot met (onder)aannemers, leveranciers en stakeholders zowel in het Nederlands als in het Frans

Voir les offres d'emploi »

Information de contact

Nous contacter

Logo Logistic & Industrial Build

17 - 18 - 19
Oktober
2023

Antwerp expo

Logo Logistic & Industrial Build

17 - 18 - 19
Octobre
2023

Antwerp expo